
Geräte & Zubehör
Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumber ends removed250 g
-
carrots ends removed250 g
-
red onions halved vertically120 g
-
Chinese cabbage thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder400 g
-
spring onions dark green part and ends removed4
-
rice vermicelli350 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only9 sprigs
-
fresh red chilli to taste¼ - ½
-
fish sauce5 tsp
-
water80 g
-
rice vinegar100 g
-
sugar2 Tbsp
-
fresh beansprouts100 g
-
mint, fresh leaves only2 sprigs
-
roasted peanuts, salted roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
lime cut in wedges1
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
474.3 kcal /
1984.6 kJ
Protein
11.8 g
Fett
4.3 g
Kohlenhydrate
99.1 g
Ballaststoff
9.3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Natrium
869.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix Cutter (TM5)
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland