Thermomix® Messerabdeckung benötigt.

Für die Zubereitung dieses Rezepts benötigst du die Thermomix® Messerabdeckung. Mehr erfahren

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
TM6

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)

4.6 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • 1000 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
  • 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
  • 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
  • 2 garlic cloves, cut into thin slices
  • 4 tsp rice wine vinegar
  • 2 tsp mirin
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice
  • 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
  • 100 g snow peas
  • 1 tsp sesame oil
  • 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
  • 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
  • 1 lime, cut into cheeks, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1947.5 kJ / 465 kcal
Protein
31.3 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Fett
18.5 g
Gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Ballaststoff
6.5 g
Natrium
84 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte