Geräte & Zubehör
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 - 600 g
-
water to cover
-
garlic cloves4
-
fresh chilli of choice, deseeded and cut into halves1
-
extra virgin olive oil70 g
-
medium raw prawn peeled (tails on optional)500 g
-
spring onions/green onions roughly chopped50 g
-
dried chilli flakes2 - 3 pinch
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ponzu sauce80 g
-
cornflour1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
sea salt2 - 3 pinch
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
white sesame seeds to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1178.5 mg
Protein
19.9 g
Kalorien
1267.3 kJ /
302.9 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
13.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (using modes)
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
HongKong Style Soy Braised Chicken
Keine Bewertungen
Hand Roll Sushi
1 Std.
Salmon and mushroom rice
40 Min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Keine Bewertungen
Pear twists on chocolate custard
Keine Bewertungen
Raspberry ripple cones
15 Std.
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 Min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40 Min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min