Geräte & Zubehör
Sous-vide peren met kaneel
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
3 mg
Protein
2 g
Kalorien
1024 kJ /
244 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Scones met frambozenboter
25 Min
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Horror punch
20 Min
Kippenbouillonpasta
45 Min
Soezendeeg
2 Std.
Peren in rode wijn
5 Std.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Rudolphs Mocktail
30 Min
Curryketchup
30 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.