Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Flaky pastry
- 360 g plain flour, plus extra to dust
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 90 g cold water
- 1 tsp pink peppercorns (optional)
Filling
- 1000 g water
- 25 g extra virgin olive oil
- 4 pinches sea salt
- 100 g basmati rice
- 3 eggs
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
Assembly
- 900 g fresh boneless salmon fillet, whole and skinned
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, roughly torn
- 1 egg, lightly beaten, for egg wash
Sauce
- 200 g white wine
- 400 g crème fraîche
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 4 sprigs fresh dill, leaves only, roughly chopped
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3759.9 kJ / 895.2 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Kohlenhydrate
- 42.3 g
- Fett
- 65.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 32 g
- Ballaststoff
- 2.3 g
- Natrium
- 479.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Risoni with salmon and spinach
25min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Banana split
24h 30min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40 min
Strawberry champagne cake
3hod. 10min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Crispy bread with tapenade
45 Min
Stuffed tomatoes
50 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Salmon en croute
50 Min