Geräte & Zubehör
Zalm mozaïek
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 7 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1202.4 mg
Protein
18.3 g
Kalorien
812.4 kJ /
194.2 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kerst menu
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Steak tartaar
30 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen