Geräte & Zubehör
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std.
10 pieces
Zutaten
-
fresh shiitake mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)100 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder150 g
-
zucchini unpeeled and trimmed200 g
-
carrot peeled and trimmed100 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli cut into pieces1
-
sesame oil40 g
-
white sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
bean sprouts50 g
-
spring roll pastry sheets (21 cm)14 pieces
-
vegetable oil to fry
-
sweet chilli sauce to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
337.3 mg
Protein
2.1 g
Kalorien
378.5 kJ /
90.5 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
10.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sayur Asem
Keine Bewertungen
Brownie Brittle
40 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 Min
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 Min
Homemade tallow or lard
25 Std. 15 Min
Refried Beans
4 Std. 10 Min
Semprit Cookies
50 Min
'Skinny' pineapple cordial
1 Std. 40 Min
Okonomiyaki
30 Min
Chocolate miso eclairs
1 Std. 45 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min