Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Kohlenhydrate
- 32.7 g
- Fett
- 36.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 21.2 g
- Ballaststoff
- 1.6 g
- Natrium
- 272.1 mg
Alternative Rezepte
Yoghurt with apple and blueberry compote
13h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25sa 20 dk
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Honeycomb
1h 30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min