Geräte & Zubehör
Stracciatella Soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh spinach leaves120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving100 g
-
large eggs4
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)40 g
-
water1000 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1113.2 mg
Protein
19.6 g
Kalorien
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 Std. 30 Min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 Std.
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Potato and Pork Rib Racks
1 Std. 30 Min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Salmorejo
30 Min