Geräte & Zubehör
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
carrots cut in slices (5 mm)130 g
-
onions cut in bite-size pieces100 g
-
courgettes halved lengthways and cut in slices (1 cm)200 g
-
garlic clove1
-
anchovy, tinned1
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley30 g
-
olive oil50 g
-
cherry tomatoes200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
water600 g
-
olive oil for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
34.7 g
Kalorien
1521 kJ /
364 kcal
Fett
21.6 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Welcome Collection
14 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Cod with Citrus Butter
50 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min