Geräte & Zubehör
Russian Beetroot Salad
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (optional)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (optional)20 g
-
salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3 g
Kalorien
583 kJ /
139 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
3.3 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 Std. 15 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 Std. 15 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 Min