Geräte & Zubehör
Mexican corn salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
black rice well rinsed and drained150 g
-
corn cobs kernels removed (approx. 500 g)4 - 5
-
jalapeño chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces3
-
mayonnaise (see Tip)50 g
-
sour cream50 g
-
lime zest and juice1
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese crumbled60 g
-
fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
521.3 mg
Protein
6.8 g
Kalorien
1156.6 kJ /
276.4 kcal
Fett
12.6 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Chunky guacamole
10 Min
Chilli with corn bread
50 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Chipotle bean and corn salad
40 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Fresh jalapeño dip
5 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 Std. 25 Min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min
Chilli and cheese nachos
35 Min