Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g pickled cucumbers
- 80 g cheddar cheese, cut into cubes
- 80 g Gruyère cheese, cut into cubes
- 850 g cauliflower, cut into florets (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 135 g water
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 3 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- 200 g pouring (whipping) cream
- 700 - 800 g firm white fish fillets, mixture of smoked and unsmoked
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 - 3 tsp arrowroot starch
- 1 tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 3 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1906.2 kJ / 453.9 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Kohlenhydrate
- 8.9 g
- Fett
- 26.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14.2 g
- Ballaststoff
- 2.2 g
- Natrium
- 1750.6 mg
Alternative Rezepte
Fish pie with mashed potato topping
2h
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
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Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
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Creamy chicken cauliflower soup
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Cheat's cauliflower fried rice
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Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Beef and mushroom hot pot
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Parsnip and bean mash
25 min
Cauliflower mash
25 min
Stuffed zucchini
1h 5min