Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g pickled cucumbers
- 80 g cheddar cheese, cut into cubes
- 80 g Gruyère cheese, cut into cubes
- 850 g cauliflower, cut into florets (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 135 g water
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 3 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- 200 g pouring (whipping) cream
- 700 - 800 g firm white fish fillets, mixture of smoked and unsmoked
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 - 3 tsp arrowroot starch
- 1 tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 3 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1906.2 kJ / 453.9 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Kohlenhydrate
- 8.9 g
- Fett
- 26.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14.2 g
- Ballaststoff
- 2.2 g
- Natrium
- 1750.6 mg
Alternative Rezepte
Salmon and fennel risotto
30min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Almond chocolate mousse
35min
Parsnip and bean mash
25min
Cauliflower mash
25min
Citrus seafood salad
1 godz.
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Fish pie
1 godz. 15 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min