Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 2 knoflookteentjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 tl tamari saus, glutenvrij (zie tip)
- 2 tl sesamolie
- 2 tl pure ahornsiroop
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1000 g kokend water
- 250 g broccoli, in roosjes gebroken
- 150 g paksoi, in de lengte in vieren gesneden
- 150 g suikererwten, in tweeën gesneden
- krokant gebakken sjalot, voor de garnering
- verse korianderbladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 587.8 kJ / 140 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Kohlenhydrate
- 7.5 g
- Fett
- 7.9 g
- Ballaststoff
- 6.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Roergebakken champignons
55min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Keine Bewertungen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Keine Bewertungen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Drie kaas pides
1h 40min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen