Geräte & Zubehör
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 24 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
-
Granita™ biscuits broken into pieces240 g
-
unsalted butter softened80 g
-
caster sugar150 g
-
fresh limes zested, no white pith, juiced (40 g)2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
cream cheese cut into pieces370 g
-
white rum60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
5.1 g
Kalorien
1819 kJ /
433.1 kcal
Fett
33.4 g
Ballaststoff
1.3 g
Kohlenhydrate
26.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mini cakes
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
Keine Bewertungen
Chunky guacamole
10 Min
Chicken and leek pot pies
1 Std. 15 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Double ginger and pear cake
1 Std. 35 Min
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min