Geräte & Zubehör
Creamy miso mushroom udon
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
boiling water1500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)40 g
-
fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)400 g
-
dried udon noodles180 g
-
extra virgin olive oil plus extra to stir through20 g
-
sesame oil½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
spring onions/green onions thinly sliced, plus extra to garnish3
-
pouring (whipping) cream80 g
-
ground white pepper2 pinches
-
white miso paste40 g
-
shichimi togarashi seasoning to serve (see Tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
408.4 mg
Protein
11 g
Kalorien
2056.4 kJ /
491.5 kcal
Fett
32.4 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
16.3 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min
"Moussaka" bowl
45 Min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 Min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Fast and Super Easy Noodles
15 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min