Geräte & Zubehör
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
4 portions
Zutaten
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1207.6 mg
Protein
56.5 g
Kalorien
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Fett
28.5 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
4.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thanksgiving Feast
16 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Mojito
5 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Cashew and Cacao Smoothie
5 Min
Strawberry Top Infused Water
1 Std. 5 Min
Spanish Rice
35 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 Std. 30 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55 Min