Kompatible Versionen
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Soy reduction
- 60 g soy sauce
- 2 tbsp water
- 2 tbsp brown sugar
- ½ tsp hot chilli sauce (e.g. Sriracha - see Tips)
Pork mince
- 500 g pork fillet, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 spring onions/shallots, white part only, cut into quarters (reserve green fronds)
- 20 g peanut oil or olive oil
- 230 g canned water chestnuts, drained
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp water
Coconut rice and eggs
- 300 g white rice
- 400 g canned coconut milk
- 500 g water
- 20 g peanut oil or olive oil, plus extra for greasing
- 4 eggs
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3247 kJ / 773 kcal
- Protein
- 45 g
- Kohlenhydrate
- 72 g
- Fett
- 33 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 18.5 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Natrium
- 1379.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 dk
Bolognese sauce
40 dk
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Lamb shanks with risoni and feta
3sa 50 dk
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Pork san choy bau
25 dk
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 dk
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 dk