Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Salmon, carrots and snow peas
- ½ - 1 tsp cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 skinless salmon fillets (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut into pieces (approx. 2 mm)
- 250 g snow peas, cut into halves
Mango sauce
- 250 g mango, flesh only, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g pouring (whipping) cream
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, for garnishing (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 18 g
- Fett
- 28 g
- Ballaststoff
- 4 g
Alternative Rezepte
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Creamy honey mustard chicken
1h
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Pork fillet with mustard
35min
Chicken and almond stir-fry
30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Chicken and sweet corn soup
30min