Kompatible Versionen
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g șalote
- 1 cățel de usturoi
- 100 g piersici, coapte, tăiate felii
- ¼ legătură pătrunjel proaspăt, frunzele rupte
- 100 g brânză feta
- 40 g pâine toast, albă (de ex., pâine toast cu semințe)
- 30 g unt, moale
- 1300 g apă
- 30 g zeamă de lămâie
- 2 mușchi de vită (aprox. 250 g fiecare, aprox. 2 cm înălțime)
- 30 g unt clarifiat
- 2 fire rozmarin, proaspăt
- 2 fire cimbru proaspăt
- sare, pentru asezonare
- piper măcinat, pentru asezonare
- 2 linguri ulei vegetal
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 3860 kJ / 921 kcal
- Protein
- 66 g
- Kohlenhydrate
- 16 g
- Fett
- 66 g
- Ballaststoff
- 2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ciabattine
3h 30 min
Zabaglione
15 dk
Mocktail Galapagos
Keine Bewertungen
Margarita cu cocos
Keine Bewertungen
Salată de caracatiță și cartofi
Keine Bewertungen
Plăcintă de miel cu lămâie
Keine Bewertungen
Unt cu VEGEMITE® și brânză
Keine Bewertungen
Ruladă de vită cu castraveți murați și varză roșie
Keine Bewertungen
Struffoli (Italia)
Keine Bewertungen
Pot-au-feu
Keine Bewertungen
Sandvișuri clasice cu ouă și creson
35p
Gogoșele cu umplutură de ciocolată
1 Std. 50 Min