Geräte & Zubehör
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
onions thinly sliced (5 mm)150 g
-
chicken breasts, skinless sliced (1 cm)500 g
-
red pepper thinly sliced (5 mm)1
-
yellow pepper thinly sliced (5 mm)1
-
olive oil30 g
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground cumin1 Tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water50 g
-
creamed coconut cut in pieces (see tip)100 g
-
basmati rice (10 minutes cooking time), rinsed200 g
-
tenderstem broccoli thick stems halved lengthways180 g
-
poppy seeds2 Tbsp
-
boiling water for cooking rice
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
520 mg
Protein
42 g
Kalorien
2485 kJ /
592 kcal
Fett
21 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in Minutes
30 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Mardi Gras Meatballs
1 Std. 5 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 Std. 10 Min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min