Geräte & Zubehör
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
14 slices
Zutaten
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
6.3 g
Kalorien
546 kJ /
131 kcal
Fett
4.8 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bread
7 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Seriously Seedy Crackers
30 min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 godz. 10 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Walnut Scones
30 min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 min
Blueberry and Lemon Spumble
1 godz. 35 min
Soda Bread with Feta
30 min
Cheese Scones
20 min