Geräte & Zubehör
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
14 slices
Zutaten
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
6.3 g
Kalorien
546 kJ /
131 kcal
Fett
4.8 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bread
7 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Cranberry Chutney
25 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Cheddar Soda Bread Rolls
50 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Minestrone
45 Min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 Std. 20 Min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 Min
Spiced Nuts with Cranberries
30 Min
Seed and Nut Bread
1 Std. 30 Min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
Beetroot Houmous
15 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min