Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cornbread
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tsp dried chilli flakes (optional)
- 125 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 250 g cornmeal or coarse polenta
- 90 g plain flour
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp ground smoked paprika
- 300 g milk
- 3 eggs
- 60 g frozen corn kernels (see Tips)
Chilli
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 700 g tomato passata
- 50 g tomato paste
- 30 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp dried oregano
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 700 g beef mince, broken into pieces
- 400 g canned black beans, rinsed and drained
- sour cream, to serve
- grated cheese, to serve
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh chilli, thinly sliced, to garnish (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4770.5 kJ / 1140.2 kcal
- Protein
- 59.8 g
- Kohlenhydrate
- 74.8 g
- Fett
- 69 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 24.8 g
- Ballaststoff
- 14.2 g
- Natrium
- 1475.3 mg
Alternative Rezepte
Creamy chicken curry and rice
45 min
Smash burger taco
40min
Chinese-style chicken
25 min
Creamy beef curry
1h 15min
Krispy fried chicken
25 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
"Marry me" chicken pasta
30 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.