Geräte & Zubehör
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
-
sweet potato peeled, halved to fit feeder tube16 oz
-
yellow onions halved to fit feeder tube4 oz
-
asparagus cut in half6 oz
-
non-stick cooking spray
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
salt to taste, plus extra to season potato slices½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season potato slices⅛ tsp
-
baby spinach3 oz
-
large eggs4
-
whole milk3 oz
-
cheese in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan3 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
551.6 mg
Protein
10.9 g
Kalorien
1095.9 kJ /
261.9 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
8.4 g
Kohlenhydrate
12.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eco-Friendly
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Chocolate Avocado Dream
15 Min
Buckwheat Crêpes
45 Min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 Min
Black Tahini Banana Bread
1 Std. 20 Min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 Min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 Min