Geräte & Zubehör
Grilled seafood charcuterie board
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Herb and chilli lemon butter
-
fresh parsley leaves3 sprigs
-
fresh red chilli sliced1
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
sea salt2 - 3 pinches
Pepper and almond sauce
-
blanched almonds30 g
-
roasted red capsicums drained200 g
-
apple cider vinegar10 g
-
honey20 g
-
sea salt2 - 3 pinches
Basil and yoghurt dip
-
fresh basil leaves only4 - 5 sprigs
-
garlic clove1
-
Greek-style natural yoghurt150 - 200 g
-
sea salt2 - 3 pinches
Grilling and assembly
-
whole fish, gutted and cleaned1
-
octopus tentacles200 - 300 g
-
unpeeled, large raw prawn400 - 500 g
-
sea salt plus extra to season2 pinches
-
cherry tomatoes on the vine
-
fresh scallops6 - 8
-
extra virgin olive oil to serve
-
pickled capers to serve
-
baguette sliced, to serve
-
fresh parsley leaves only, chopped, to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1274.6 mg
Protein
44.5 g
Kalorien
2597.3 kJ /
620.8 kcal
Fett
41.1 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
18 g
Kohlenhydrate
18.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury Christmas
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
S'more Brownie Cups
55 Min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 Min
Sautéing Chicken Strips
Keine Bewertungen
Gold Pineapple Te Fiti
10 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
Keine Bewertungen
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Lemon rasam
40 Min
Gulab jamuns
2 Std. 50 Min
Mutton Peratal
1 Std. 25 Min
Steamed coconut and prawn soup
30 Min
Lychee sorbet cocktail
24 Std. 5 Min