Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Salad
- 1000 g water
- 2 skinless chicken breast fillets (approx. 500 g), cut into 3-4 pieces
- 4 eggs
- 1 sweet corn cob, silks and husk removed
- 1 bunch asparagus, woody ends trimmed
- 4 rindless bacon rashers (approx. 210 g), cut into pieces (1 cm)
- 20 g oil, plus extra if needed
- ½ iceberg lettuce, cut into thin slices
- ½ cos lettuce, roughly torn
- 1 bunch watercress
- 1 avocado, cut into cubes (1 cm)
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
Dressing
- 130 g buttermilk
- 70 g cream cheese
- 60 g sour cream
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 40 g water
- 1 tbsp white wine vinegar
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch ground black pepper
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 1200.1 kJ / 285.6 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Kohlenhydrate
- 6 g
- Fett
- 17 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.6 g
- Ballaststoff
- 3.9 g
- Natrium
- 517.1 mg
Alternative Rezepte
Carrot, feta and mint salad
40min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Turkey taco salad bowl
15min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Salmon niçoise salad
35 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min