Geräte & Zubehör
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
630.8 mg
Protein
0.5 g
Kalorien
226.6 kJ /
54.2 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
12.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Whipped Feta
35 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Pizza sauce
30 Min
Everyday gourmet butter
35 Min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min