Geräte & Zubehör
Spicy Beef with Red Peppers
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onion halved50 g
-
fresh parsley cut in pieces4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
light brown sugar10 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
veal escalope, cut in pieces (3 cm)sirloin steaks cut in pieces (3 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
2616.7 mg
Protein
104.6 g
Kalorien
6326.6 kJ /
1512.1 kcal
Fett
102.5 g
Ballaststoff
9.1 g
Gesättigte Fettsäuren
33.2 g
Kohlenhydrate
37.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Lemon Garlic Chicken
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min