Geräte & Zubehör
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Hollandaise Sauce
-
water15 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter diced225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
-
30 g fresh parsley leavescoriander leaf30 g
-
lemon thin peelings of zest only1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
340 g broccoli floretsgreen asparagus340 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)450 g
-
lemon juice1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
672 mg
Protein
33 g
Kalorien
3778 kJ /
903 kcal
Fett
58 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
32 g
Kohlenhydrate
62 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 Std. 10 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Prawn Cocktail
15 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min