Geräte & Zubehör
Vegan Oyster Mushroom Soup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
onion quartered120 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)120 g
-
80 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
parsnip peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms torn in pieces500 g
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried oregano2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
670 mg
Protein
6 g
Kalorien
663 kJ /
159 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Vegan Burgers
45 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 Min
Gnocchi with Courgettes
20 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Vegan Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Semolina Dumplings
1 Std. 40 Min
Easy and Quick Vegetable Pickles
Keine Bewertungen
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 Std. 35 Min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 Min