Geräte & Zubehör
Salmon with Vegetable Sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portion
Zutaten
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
11204.2 mg
Protein
51.8 g
Kalorien
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Fett
40.7 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
14.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Air-Fry Sensor
9 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1 Std.
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 Std.
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 Min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Salt-free arrabbiata sauce
25 Min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 Std. 40 Min
Baked Pork Loin with Rice
1 Std. 20 Min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min