Geräte & Zubehör
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
1 oz peanut oillight sesame oil1 oz
-
yellow onion halved3 ½ oz
-
carrots cut into large pieces (1¾ in.)5 ½ oz
-
bacon cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)5 ½ oz
-
soy sauce to taste1 oz
-
sugar (optional)2 tsp
-
large eggs4
-
1 stock cubehomemade vegetable stock paste (optional)1 heaping tsp
-
12 ½ oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)white short-grain rice (18-20 min cooking time)12 ½ oz
-
water43 oz
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)14 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
664.8 mg
Protein
15.3 g
Kalorien
1999.9 kJ /
478 kcal
Fett
20.1 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
58.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The basic cookbook
177 Rezepte
Kanada
Kanada
The Basic Cookbook
176 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Berry Dream
10 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Vegetable Soup
35 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 Std.
Greek Style Pork Stew
50 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min