Geräte & Zubehör
Seafood and Pork Stew
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
pork neck cut in pieces (3 cm)200 g
-
100 g bacon lardonschorizo cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
white wine250 g
-
dried bay leaves2
-
sweet paprika1 Tbsp
-
garlic cloves whole, crushed2
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil20 g
-
red pepper cut in pieces (2 cm)200 g
-
brown onions cut in wedges170 g
-
water150 g
-
raw, unpeeled large prawns200 g
-
fresh clams cleaned200 g
-
fresh coriander10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1508.6 mg
Protein
32.6 g
Kalorien
1755.3 kJ /
419.5 kcal
Fett
20.6 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
14.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Tagliatelle with pumpkin
45 Min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 Std.
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 Min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 Std. 30 Min
Lamb Meatballs
45 Min
Express Strawberries Dessert
5 Min
Easy Chinese beef and tomato
40 Min
Sweet and sour chicken with rice
45 Min