Geräte & Zubehör
Pistachio Cream Pasta
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
pecorino cut in pieces (2 cm)40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled toasted (see tip)40 g
-
banana shallots halved120 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
water700 g
-
200 g bacon lardonsguanciale diced (1-2 cm)200 g
-
dried spaghetti300 g
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
918.3 mg
Protein
25.7 g
Kalorien
2785.2 kJ /
665.7 kcal
Fett
33.3 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
11.1 g
Kohlenhydrate
65.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Spaghetti Carbonara
40 Min
VEGEMITE® pasta
30 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Caprese Omelette
30 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min