Geräte & Zubehör
Pittige Goulash met Donker Bier
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
8 portie
Zutaten
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1021.4 mg
Protein
36.6 g
Kalorien
1717 kJ /
410 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
25.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Frisse koolsalade
15 Min
Green Godess Salade
20 Min
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen
Express Aardbeien Dessert
5 Min