Geräte & Zubehör
Aardappel- en spruitjespuree
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie afgeplukt6 takjes
-
uien gehalveerd (80 g)2
-
knoflookteentje1
-
water750 g
-
bloemige aardappelen in plakjes800 g
-
zout1 tl
-
spruitjes gehalveerd500 g
-
boter zacht, in stukken20 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
ontbijtspek, gezouten in reepjes (2 cm)100 g
-
olie3 el
-
roodlof langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)1
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk200 g
-
boter zacht, in stukken80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
842 mg
Protein
15 g
Kalorien
3090 kJ /
738 kcal
Fett
52 g
Ballaststoff
10.7 g
Gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
58 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Frisse koolsalade
15 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Miso Udon Noedels
20 Min
Koninginnenhapje
55 Min