Geräte & Zubehör
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
Vegan 'Parmesan'
-
blanched almonds100 g
-
cashew nuts100 g
-
nutritional yeast flakes (vegetarian)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
Spaghetti
-
water1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
dried wholewheat spaghetti350 g
-
fresh basil20 g
-
garlic cloves2
-
ripe avocados cut in pieces320 g
-
limes juice only (30 g)2
-
olive oil30 g
-
yellow cherry tomatoes quartered150 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
16 g
Kalorien
2184 kJ /
522 kcal
Fett
18 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Demo Recipe Cards
52 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Tomato and mushroom spaghetti
30 Min
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 Min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Leftover Vegetable Houmous
10 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 Min