Geräte & Zubehör
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
8 chicken legs, skin onchicken thighs, skin on, bone in8
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
yellow onions halved250 g
-
garlic cloves3
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbledbeef stock paste, homemade1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry Marsala wine4 Tbsp
-
water900 g
-
bulgur wheat170 g
-
fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing15 g
-
lemon for garnishing, cut in slices and halved½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
406.5 mg
Protein
42 g
Kalorien
2762.1 kJ /
660.2 kcal
Fett
41.5 g
Ballaststoff
5.5 g
Gesättigte Fettsäuren
15.5 g
Kohlenhydrate
28.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Home Comforts
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Étouffée
45 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Mardi Gras Meatballs
1 Std. 5 Min