Geräte & Zubehör
Hand Roll Sushi
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
10 pieces
Zutaten
Rice
-
rice vinegar50 g
-
sugar15 g
-
salt2 tsp
-
sunflower oil1 tsp
-
water1000 g
-
short-grained rice (sushi rice)300 g
Hand roll sushi
-
nori seaweed (20 cm x 10 cm)10 sheets
-
20 prawns, cooked or raw, cut in half lengthwise, without casingcrab sticks10
-
Japanese cucumber cut in sticks1
-
ripe avocados peeled and stones removed, cut in slices2
-
prawn roe (ebiko)3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
538.7 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
519.4 kJ /
124.1 kcal
Fett
0.3 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
25.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 Min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2 Std.
Prawn Glass Noodles
30 Min
Boiled Long Pasta
20 Min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 Min
Creamy potato mash
30 Min
Cooking White Rice
25 Min
Buttermilk Chicken
1 Std. 10 Min
Lala Clam Soup Meehoon
1 Std. 15 Min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min