Geräte & Zubehör
Couscous with Lamb and Vegetables
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
yellow onions cut in quarters120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
zucchinis200 g
-
couscous300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned white chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
37.6 g
Kalorien
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Fett
44.5 g
Kohlenhydrate
104.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
French onion pasta
45 Min
Spiralized spicy pickled carrots
Keine Bewertungen
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Keine Bewertungen
Brown Rice Congee
30 Min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 Std. 30 Min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Keine Bewertungen
Stir-fry Baby Bak Choy
10 Min
Stir Fried French Beans
15 Min