Geräte & Zubehör
Salmon and Mushroom Rice
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove thinly sliced1
-
capsicums any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms cut in quarters100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
paprika (optional)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
short-grained rice200 g
-
fresh skinless salmon fillets cut in pieces (2-3 cm)250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
637.7 mg
Protein
21.5 g
Kalorien
1963.2 kJ /
470 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoff
11.1 g
Gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
68.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Sgroppino
5 Min
Ginisang munggo (Mung bean soup)
Keine Bewertungen
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Keine Bewertungen
Lamb with Rosemary Potatoes
Keine Bewertungen
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Keine Bewertungen
One Pot Noodles
30 Min
Vegetarian Beehoon
25 Min
Egg and Onion
25 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 Min