Shakshuka in the Varoma

4.4 15 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions

Zutaten

  • caraway seeds
    2 tsp
  • ground paprika
    1 tsp
  • ground cumin
    2 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • sea salt plus extra to season
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • garlic cloves
    3
  • brown onion (approx.150 g), cut into halves
    1
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • canned chopped tomatoes (2 x 400 g)
    2 cans
  • tomato paste
    15 g
  • honey
    20 g
  • red wine vinegar
    20 g
  • eggs
    4 - 6
  • water
    500 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 811.3 mg
Protein 9.5 g
Kalorien 713.3 kJ / 170.5 kcal
Fett 8.9 g
Ballaststoff 2.9 g
Gesättigte Fettsäuren 2.3 g
Kohlenhydrate 14.6 g

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