Geräte & Zubehör
Sambal Petai Fried Mee
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots80 g
-
garlic cloves3
-
bird's eye chilli (chilli padi) (optional)1 - 3
-
cooking oil50 g
-
dried chilli paste (cili boh)60 g
-
water150 g
-
yellow noodles room temperature400 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
raw medium sized prawns deveined and deshelled150 g
-
stink beans (petai) peeled, cleaned, cut in halves35 g
-
sweet soy sauce30 g
-
egg lightly beaten1
-
15 g spring onions, choppedcoriander leaves chopped15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1945.2 mg
Protein
26.6 g
Kalorien
2644.3 kJ /
632 kcal
Fett
20.6 g
Ballaststoff
5.1 g
Gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
85.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rasa Merdeka
18 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Daging Merah
35 min.
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40 min.
One Pot Noodles
30 min.
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20 min.
Ginger Scallion Fish Slices
40 min.
Beef Rendang
1h 30 min.
Kam Heong Chicken
1h 20 min.
Sesame Chicken Mee Sua
40 min.
Ayam Masak Kicap
40 min.
Mee Goreng Mamak
20 min.
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min.
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min.