Geräte und Zubehör
Creamy Moroccan bean soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots cut into halves45 g
-
olive oil20 g
-
450 g broad beans, frozenbroad beans, fresh450 g
-
courgettes diced200 g
-
tomatoes diced200 g
-
water600 g
-
fresh mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
cumin seeds2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
510 kJ /
122 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min
Baked beans
20 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Red Lentil Soup
40 Min