Geräte und Zubehör
Halloween witches' hats
Zubereitung 1 Std. 35 Min
Gesamt 4 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
-
waffle cones medium size8
-
dark chocolate broken into pieces220 g
-
popping candy (approx. 30 g total)8 tsp
Chocolate biscuit bases
-
plain flour plus extra for dusting130 g
-
cocoa powder40 g
-
caster sugar60 g
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)130 g
-
vanilla bean paste½ tsp
-
salt1 pinch
Chocolate custard
-
full cream milk500 g
-
plain flour60 g
-
cocoa powder40 g
-
white sugar100 g
Decorations and assembly
-
dark chocolate broken into pieces60 g
-
natural food colouring (e.g. purple and green)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
155.9 mg
Eiweiß
10.1 g
Brennwert
3187 kJ /
758.8 kcal
Fett
29.3 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
18.1 g
Kohlenhydrate
115.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Happy Halloween!
13 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pistachio cake
1 Std. 10 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Gravity cake
2 Std.
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 Std. 5 Min
Basic vanilla cake
55 Min
Hazelnut chocolate spread
10 Min
Ghost biscuits
1 Std. 15 Min
Black forest cake
5 Std.
Polish doughnuts
2 Std. 30 Min
Fresh fruit punch
24 Std. 20 Min
Lemon sorbet
8 Std. 30 Min
Simple butter biscuits
3 Std. 20 Min