Geräte und Zubehör
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
14 stuks
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
Gouda kaas in stukken70 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
zachte boter80 g
-
eierdooier1
-
baconblokjes70 g
-
zonnebloempitten40 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout½ tl
-
ei geklopt, om te kleuren1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
178.3 mg
Eiweiß
6.7 g
Brennwert
715.4 kJ /
171 kcal
Fett
11.9 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Valentijnkoekjes met aardbei
Keine Bewertungen
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Harde pistachekoekjes
45 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Amandel Spritz-koekjes
1 Std.
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min