Geräte und Zubehör
Pastasalade met forel en groenten
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
sinaasappelsap vers geperst100 g
-
zout1 ½ tl
-
400 g zalmfilet, vers, ontveldforel filet, vers, zonder vel400 g
-
bevroren doperwten200 g
-
korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd240 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
teentje knoflook1
-
kappertjes, gezouten afgespoeld30 g
-
olijven, zwart80 g
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden350 g
-
gemalen zwarte peper (optional)1 snuifje
-
citroensap (optional)10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
21 g
Brennwert
1497 kJ /
357 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
5.8 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Pas d’évaluation
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Pas d’évaluation
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Chocoladetruffels
2h 45min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Geroerbakte groenten
10min
Appelpunch
30min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min