Geräte und Zubehör
Roze pompelmoes en rode bessensap
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
rode bessen, vers300 g
-
roze pompelmoes (ca. 150 g), geschild, wit merg en pitten verwijderd1
-
water400 g
-
agavesiroop1 - 2 el
-
muntblad, vers (optional) om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
1 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
159 kJ /
38 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Eiersalade met curry
1 Std. 30 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Pruimenjam
55 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min
Verse Tomatensoep
30 Min