Geräte und Zubehör
Traditional gluten free French vanilla canelé
Zubereitung 10 Min
Gesamt 49 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58.5 mg
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
729.7 kJ /
174.4 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
IDB2024
2 Std.
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Gluten-Free Bagels
1 Std. 50 Min
Gluten free pita bread
1 Std. 15 Min
Gluten-free Bread
3 Std. 20 Min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 Min
Flourless bagels
1 Std. 40 Min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Health by chocolate torte (Skinnymixers)
45 Min
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min