Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

4.5 46 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
8 slices

Zutaten

  • Gruyère cheese (optional) cut into pieces
    2 oz
Pastry
  • unsalted butter cold and cut into pieces, plus extra to grease
    3 oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    6
  • salt
    ½ tsp
  • cold water
    2 oz
Filling
  • cubed bacon (see Tip)
    7 oz
  • large eggs
    4
  • whole milk
    2 oz
  • crème fraîche
    3 ½ oz
    3 ½ oz cream
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Nährwerte pro 1 slice

Kalorien 334 kcal / 1397.6 kJ
Protein 10.2 g
Fett 24.6 g
Kohlenhydrate 17.5 g
Ballaststoff 0.6 g
Gesättigte Fettsäuren 11.4 g
Natrium 441.3 mg

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